ISO 20400 scan

De implementatiecoach voor maatschappelijk verantwoord inkopen

De richtlijn ISO 20400 is gericht op het continu verbeteren van uw organisatie op duurzaamheid. U maakt de vertaalslag van het MVO-beleid naar achtereenvolgens het inkoopbeleid, de inkoopstrategie en uiteindelijk het inkoopproces. Deze webtool sluit volledig aan op de richtlijn.

De ISO 20400 scan
Wilt u een gedetailleerder inzicht over hoe uw organisatie ervoor staat op het gebied van MVI? Dan is de ISO 20400 scan iets voor u. Dit online hulpmiddel bestaat uit een zorgvuldig samengestelde set vragen en stellingen vanuit de richtlijn. Na het maken van deze scan weet u in detail hoe uw organisatie MVI heeft geïntegreerd en welke stappen u nog kunt nemen. De scan kunt u ook samen met collega's invullen. Maak een account aan of log in met uw inloggegevens. 

Het resultaat
Na het afronden van de ISO 20400 scan kunt u de resultaten downloaden. U ziet dan uw scores op alle onderdelen ten opzichte van de 'Best-in-class' en het branchegemiddelde. Tevens kunt u uw maatwerk implementatieplan met daarin concrete acties op basis van uw groeiniveau downloaden. Dit plan biedt praktische handvatten om succesvol uw MVI-beleid, -strategie en -processen te verbeteren. Ook kunt u na het afronden van de ISO 20400 scan de zelfverklaring voor ISO 20400 downloaden. U kunt deze, als u dat wilt ook publiceren in het online register.

Account aanmaken

Om gebruik te maken van de ISO 20400 scan dient u een account te hebben. 
Heeft u nog geen account, klik dan op de onderstaande knop om een account aan te maken. 

Maak account